Hemelvaartsdag en Pinksteren

Hemelvaartsdag, de dag dat de hemelen openstaan.
Het is een bijzondere dag die sterker zou zijn dan een zogeheten ‘poortdag’ de sluiers op deze dagen zijn gelift en contact met de spirituele kant is makkelijker.
Ook rituelen die je eventueel tijdens volle maan zou doen, zijn op deze dag heel goed te doen.

Tijdens Hemelvaartsdag zou Jezus zijn lichtlichaam hebben gemanifesteerd.
Hemelvaart en Pinksteren zouden onze spirituele groei op energetisch vlak enorm kunnen versterken mits we hiervoor open staan.
Tijdens Hemelvaart is er de transformatie van het Aardse lichaam naar het Goddelijke.
Er zou als het ware een rechtstreekse verbinding zijn met jouw Goddelijke Bron en je zou die in de Hemel kunnen ervaren wanneer je hier via meditatie naartoe wenst te gaan.  
Het gaat hier ook over het transformeren van al je Aardse belemmeringen van wetten, regels en gedachten die jou weerhouden je Goddelijke Bewustzijn hierop Aarde te ervaren, te manifesteren.

Maak tijdens Hemelvaartsdag contact met het Goddelijk deel van jezelf.
Zorg dat je, net als bij een volle maan ritueel, je alle zorgen en twijfels overdraagt en wenst naar Hogere inzichten te stijgen.
Tijdens Pinksteren zullen we de mogelijkheid hebben om het Goddelijk gedeelte van onszelf in ons lichaam en onze fysieke leven te ervaren.
Tijdens Pinksteren zijn onze harten meer geopend en is dit ook de perfecte gelegenheid om onze dromen en wensen voor onszelf, voor anderen en de wereld uit te spreken en te delen.
Net als dat we zouden doen tijdens nieuwe maan rituelen.
Toevallig is het dit jaar ook tussen Hemelvaart en Pinksteren, nieuwe maan.
Dit jaar kunnen we dus optimaal gebruik maken om die nieuwe basis voor ons helder en duidelijk de wereld in te schieten.

Moeten we het altijd allemaal zo duidelijk hebben?
Nee zeer zeker niet, je intenties zijn het belangrijkste en daarom staan onze harten open tijdens Pinksteren. Het is het hartchakra die ons krachtig laat manifesteren vanuit de overeenstemming met God en niet ons ego.
Uiteraard moeten we hiervoor open staan en loslaten dat het allemaal moeilijk en lastig moet zijn.
Neem de aandacht en de tijd voor jezelf om te kijken naar jouw leven en wat jij voor jezelf en je dierbaren wenst en daarna ook heel de wereld.
De wereld te zien vanuit een bol perfectionisme, dat er niks mis is, dat er vrede is, dat iedereen in harmonie met elkaar leeft en dat de natuur en de dieren met respect worden behandeld.
Dat we elkaar allemaal respecteren en elkaar de ruimte geven, iets wat we nu letterlijk moeten doen.
Het heeft allemaal een boodschap voor ons op micro en macro niveau.
Dit alles gaat zoveel verder dan alleen ons fysieke Zijn en het niveau van Bewustwording gaat nu omhoog.
We gaan hierin allemaal mee, ongeacht hoe we dit zullen ervaren, zal het een bijzondere overgang zijn op het niveau van verbinding.

Uiteindelijk draait alles, heel ons leven, om bewustwording vergroten van onze bewustwording.
Stap voor stap, zoals dit jaar ons op een dieper niveau wordt geleerd.
Stap voor stap zullen we dieper in ons bewustzijn gaan en meer bewust worden van wat er om ons heen gebeurd.
Dit zal ons helpen om tot Hogere niveaus van perceptie te gaan. Alles in ons hele Zijn is slechts een perceptie van wat we werkelijk waarnemen.
Iedereens perceptie is daarmee ook anders, ieder levend wezen hier op aarde deelt een andere perceptie van de uiterlijke wereld.
Een hond neemt deze fysieke wereld anders waar dan wij, evenals een insect of een reptiel.
Zelfs in de soort van een insect zit er verschil tussen hoe een vlieg of een bij dingen interpreteert.
Zelfde met een slang of een kameleon, en ga zo maar door.
Wij hebben weer andere en unieke manieren om energie te interpreteren of ook wel het ‘vertaalproces’ genoemd en het helpt ons om te navigeren door deze wereld en onze lessen te leren die wij nu mogen leren in dit leven.

Jij hebt ook bepaalde energieën meegekregen voordat je hier op Aarde kwam.
Jouw incarnatie nu is niet met dezelfde energie als de incarnatie hiervoor of hierna en zo moet het zijn, vanuit die energieën leren we.
We krijgen namelijk allemaal andere uitdagingen op ons pad die in overeenstemming staan met de energieën die we hebben meegekregen, alleen dan het contrast ervan.
Het is het leren ‘volwassen’ maken van die energieën en dat kan alleen maar door ervaringen, vallen en opstaan.

Echter op dit soort momenten in het jaar, wordt het voor ons allen toegankelijk om contact te maken met ons Goddelijk deel, waar er eenheid is.
Op het moment dat jij je hiermee verbindt, zal je geen vragen meer hebben over het leven.
Het zal allemaal kristal helder zijn, je kan alle connecties zien en er zijn geen vragen meer.
Er is een helderweten dat je vaak niet in woorden kan uitdrukken, maar alleen kunt ervaren.
Je deelt wat jij ervaart met anderen d.m.v. jouw Zijn.
Woorden leren namelijk niet, het zijn de ervaringen die ons laten leren.
Vergis je niet, het is nooit de bedoeling om altijd vanuit deze staat van Zijn te zijn.
Het is de bedoeling om weer naar lagere rijken van bewustwording en perceptie te gaan om daar weer op Aardsniveau alle toe te kunnen passen.
Dus denk niet dat je iets verkeerds doet, wanneer je misschien ook maar een milliseconde van de Goddelijke staat ervaart en daarna weer terugschiet.
Maar probeer je wel iedere keer aan deze staat van Zijn te herinneren en hiernaar terug te gaan wanneer je vast dreigt te lopen in patronen en/ of oordelen.
De Hogere sferen zullen je laten zien dat het allemaal goed is en je de inzichten geven die je nodig hebt om weer je vervolgstappen helder te krijgen.

Ik wens je een magische periode toe en wees bereid om je bewustzijn te verhogen, zet intenties uit en neem ook daadwerkelijk de tijd om jezelf te verbinden.
Pak pen en papier erbij en schrijf ook maar op over elke onderwerpen jij inzichten wenst te ontvangen of op welke specifieke vragen.
Het grappige is dat ik vaak hele mooie antwoorden mag opschrijven in deze staat van zijn, ik ervaar veel wijsheid, licht en liefde op zo’n moment.
Maar wanneer ik me weer in de lagere energieën bevind, zie ik nog steeds geen oplossing of stappen die ik kan zetten.
Dit komt, omdat het allemaal vanuit een energetisch oogpunt is.
Wij willen alles praktisch maken, omdat wij op het Aardse vlak leven. Maar de acties die we doen of voor onszelf uitzetten, zijn perfect, wanneer we het vanuit de verhoogde energieën doen.
Dat is echt in vertrouwen zijn en geloof hebben in dat het jouw geboorterecht is om alles te ontvangen wat jouw hartje begeert.
Laat dit jouw standpunt zijn en probeer deze waarheid iedere dag een beetje meer toe te laten en je ermee te verbinden.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *