Ik zal dit, net als vele andere mensen die deze wijsheid delen, blijven zeggen;
Iedereen kan contact maken met God, iedereen kan communiceren met God en andere lichtwezens, iedereen kan andere mensen lezen en hen helpen op spiritueel niveau.

Het heeft een ander beeld gekregen in het verleden, maar dat beeld vervaagd langzaam en een nieuw tijdperk is begonnen.
Ik wil graag wat woorden met je delen ter verdieping op dit onderwerp en wat spiritualiteit en paranormaal zijn nu eigenlijk is.
Je zult gaan merken dat dit je al elke dag overkomt, maar er niet de interpretatie aangeeft van spiritualiteit of een paranormale gebeurtenis. De woorden hebben ervoor gezorgd dat het buitenom onszelf wordt gelegd en dat alleen een aantal mensen hier toegang tot zouden hebben.
Net als de woorden van het geloof, het geloof buitenom onszelf heeft geplaatst en we iemand anders nodig zouden hebben om contact met God te maken. En dat God ver weg van ons zou staan, terwijl wij vanuit God komen en daarvoor God Zijn.
Het is een diepere kijk, een dieper niveau van de woorden begrijpen die worden gedeeld in Heilige geschriften.
Door de vergroting in je bewustwording, zullen bepaalde dingen gaan klikken, zal het op zijn plaats vallen. Dit zorgt dat je weer een deel van de puzzel hebt heel gemaakt.
Het zorgt ervoor dat je diepere inzichten kunt ontvangen en met die inzichten de puzzel verder in elkaar kunt zetten.
Elke keer wanneer je bewustwording weer vergroot, door welke gebeurtenis dan ook, heb je weer een puzzelstuk en zorgt dit ervoor dat je weer een dieper inzicht ontvangt, niet alleen over dat ene puzzelstukje, maar ook over alle andere puzzelstukjes. Het is iedere keer weer hetzelfde verhaal die je verteld, maar met meer kennis, meer wijsheid, meer informatie, met dieper inzicht.

Terug naar het onderwerp ‘Iedereen is paranormaal begaafd’.
Alles is energie. Alles is een trilling, een vibratie, een gedachtegolf.
Er is geen tijd, tijd is een illusie die in deze wereld is gecreëerd.
Trillingen, vibraties, energie, hebben geen boodschap aan tijd, omdat tijd niet bestaat in de spirituele wereld. De spirituele wereld is de wereld die er is op energetisch niveau. Wij zitten op fysiek niveau.
Het is een dimensie, een waarnemingsniveau die niet vastzit aan de natuurwetten. De spirituele wereld bezit de Universele wetten. De universele wetten breken de natuurwetten. De fysieke wereld zit vast aan de natuurwetten. De natuurwetten zijn ook onderdeel van onze illusie.
Pas wanneer wij ons niet meer identificeren op fysiek- vlak, zullen we ons volledig op het spirituele- vlak bevinden. Dit is alleen niet het doel voor nu. En dit is een onderwerp dat op zichzelf staat en we nu niet verder op in gaan.
Dus de spirituele wereld bestaat uit energie, de fysieke wereld is een vorm, een uiting van de spirituele wereld.
De spirituele wereld heeft geen boodschap aan tijd. Daarvoor hebben trillingen, vibraties en gedachtegolven geen boodschap aan tijd.
Een trilling, een vibratie, een gedachtegolf, hoe oud dan ook, kan worden gevoeld, ervaren, gelezen, gehoord worden, alles met ons 6e zintuig.
Hoe doe je dit?
Door contact te leggen met je Hogere Zelf, je Ziel, jouw energie, jouw vibratie.
Hoe gevoeliger je voor je eigen vibratie wordt, hoe gevoeliger je voor andere vibraties wordt.
Hier zit een proces aan gekoppeld die niet veel mensen begrijpen en daardoor verward raken en verstrengeld raken in de energieën die worden opgenomen.
In het proces leer je de energieën te begrijpen, te interpreteren, ermee om te gaan en te filteren.
Je leert ze in te zetten op jouw leven.
Tijdens dit proces is waar begeleiding zo fijn is om te ontvangen en ook van belang is om te ontvangen. Wanneer je dit proces niet serieus neemt, zul je niet goed weten welke stappen je kunt nemen om in je eigen energie te komen en te blijven.
De situaties die op je pad komen zijn voorbeelden, voorbeelden om voor te dragen aan degene die jou begeleid, die jou in contact kan brengen met je Hogere Zelf.
Je wilt iemand hebben die je hierin niet op fysiek- vlak activeert, maar iemand die je op spiritueel-vlak activeert. Het is een groot noch klein verschil en is te voelen in de vibratie, de frequentie.
Het contact wordt ook geleid door jouw hulpvraag en jouw hulpvraag hoeft niet per definitie van jouw spirituele vlak te komen. Vraag hierbij aan de Hogere energieën die jouw Hoogste Goed dienen, je te begeleiden naar de waarheid.
Begeleiding in de spirituele wereld helpt je om 1. Niet overweldigd te raken en 2. De ‘juiste’ interpretatie eraan te geven. Juiste staat hier tussen aanhalingstekens, omdat er geen goed/ fout, juist/ on- juist is. Er is slecht één interpretatie die jouw Hoogste Goed dient. Alles is perceptie, het ligt hem in de waarneming die je kiest.
Door je dus te verenigen met je eigen energie, verenig je jezelf met alle andere energieën en worden er deuren voor je geopend die jouw dichterbij de waarheid brengen.

Net als kaartlezen, readings, healings, natuurwerk, kristallenwerk, het zijn allemaal trillingen. Wanneer je je hier op afstemt, ontvang je de informatie vanuit die specifieke informatiegolf.
Daarom heeft iedereen hier toegang toe en kan iedereen het, het is allemaal energie.
Ook doe je het al door aan iemand te denken en diegene belt je. Je Voelde, Wist al energetisch dat diegene contact met je ging opnemen.
Het is het over een bepaald onderwerp  hebben met iemand en de dag daarna komt dat op de tv.
Hoe meer je de kleine dingen ziet, hoe meer je de grote dingen kunt gaan waarnemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *