vreugde en verdriet hand in hand

Jouw kind heeft jou uitgekozen om het startpunt te zijn van zijn/ haar leven.
Een groter compliment kan je niet krijgen.
Want ook de ‘fouten’ zijn hierin cruciaal om jouw kindje te laten ontplooien tot de prachtige Ziel die het hier op aarde mag laten zien.
We hebben allemaal bepaalde energieën meegekregen om in dit leven tot uiting te brengen en onze ouders zijn zo’n groot deel van deze activatie van deze energieën.
Hoewel we soms kunnen denken dat we beperkt worden, wanneer we merken dat we overtuigingen meedragen die ons niet dienen, zijn we juist vrij om dan te keuze te maken om de andere kant op te bewegen.
Soms snappen we en zien we ook het grote voordeel niet, omdat er zoveel emoties aan vast hangen die ons verbinden met herinneringen.

Wanneer we de oordelen loslaten over wat zich in het verleden heeft afgespeeld, kunnen we een gezonde toekomst creëren, waarin we niet zo’n ontiegelijke druk en verantwoordelijk op ons nemen.
Zo creëeren we een toekomst van vrede en vol potentie.
En zo zijn we uiteindelijk ook de perfecte ouder voor onze kinderen en/of het perfecte voorbeeld voor de kinderen om ons heen.

Ouders die zichzelf neerzetten als eeuwige Zielen die gekozen hebben om een aards leven te leiden, die begrijpen dat we hier altijd blijven leren en verdiepen en dat, dat gebeurd met vallen en opstaan, zijn de ouders/ verzorgers die onze kinderen nodig hebben.
Die een lach en een traan, vreugde en verdriet als even waardevol zien en niet uitsluiten van elkaar.
Dat het er allemaal mag zijn en dat je niet wordt buitengesloten wanneer je je kwetsbaarheid laat zien.
Dat kwetsbaarheid en authenticiteit een kracht wordt in de overtuigingen van onze kinderen.
Dat de wet van vrije wil op een dieper niveau wordt geleefd en dat er respect is voor elkaars keuze in het leven.
Dat er wordt geluisterd naar elkaar zonder te overtuigen.
Dat meningen worden gedeeld vanuit heelheid en niet vanuit een gebrek aan zelfvertrouwen en erkenning.

Zelf maken we het verschil door onze trillingsfrequentie te verhogen en boven de chaos uit te stijgen en de perfectie van ons leven te zien.
Vrede hebben over de verschillende stromingen en geloof hebben dat we een wereld van perfecte harmonie kunnen creëren. Uhmmm liever een wereld waarin er geen leed meer is.
Harmonie is nog steeds dat het ‘negatieve’ in evenwicht is met het ‘positieve’. Zeker geen slecht doel, maar haal nog steeds de gruwelen niet weg die tot de dag van vandaag plaatsvinden.
In podcast #122 vertel ik hier meer over.
Voor nu stop ik hier en laat ik je met deze woorden en hoop ik dat ze je dichterbij jouw waarheid brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *